divendres, 26 d’agost del 2011

Pa amb tomàquet

No és que sigui de dificultat alta, però havía de ser la primera.

Ingredients

  • Pa (estil el de casa, no pa anglès)
  • Tomàquet
  • Oli d'oliva bo
  • Sal 
  • All (opcional)


Ja sabeu, obres els tomàquets (no crec que als USA tinguin tomàquets de branca, dels de sucar, però busca els més sucosos que trobis), unta'ls al pa, posa-hi la sal i l'oli després (utilitza'l per sucar un a altra llesca si et passes, no cal deixar-lo al plat fent una piscina)

Pot acompanyar qualsevol menjar d'embotit, formatge, truita...

Variants

El pa pot ser tendre o estar torrat. Aquesta segona opció et deixa recuperar pa una mica dur d'ahir.
En el pa torrat també hi pots fregar un all abans de sucar el tomàquet, tot depèn de si t'agrada el gust a all!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada