- Un o dos talls de cansalada (bacon per als amics) per cap
- Crema de llet
- 1 rovell d'ou per persona
- Formatge del de fondre (tipus quesito, siguin com siguin els quesitos als USA)
- Oli
Posa a bullir la pasta fins que estigui cuita al teu gust
Fregeix la cansalada tallada a trocets petits fins que estigui ben torradeta. Afegeix el formatge i desfes-lo, i a continuació la crema de llet per lligar-ho tot.
Mentre, separa els rovells de les clares d'ou
Amb la pasta acabada d'escórrer i calenta (aquest punt és important si vols coure una mica l'ou), barreja la pasta i un rovell d'ou per persona. El rovell es cualla amb l'escalfor de tot plegat
Ja tens la pasta feta, pots afegir després parmesà per sobre si et ve de gust, com en quasi totes les pastes
Variants
Pots fer-ho més senzill i lleuger sense crema de llet, barrejant el bacon fregit, l'ou i un tros de mantega directament sobre la pasta
Si no vols llençar masses clares d'os, també pot tirar-hi tot l'ou batut, però llavors potser millor ho fas en una olla i escalfes una mica mentre remous, per assegurar-te de que es cuini tot l'ou
He vist presentar el plat a taula amb la salsa barrejada, però sense l'ou. L'ou venia posat a sobre, amb el rovell dins la mitja closca d'ou per tal que cadascú l'aboqués i el remenés... home, era original, però recorda de rentar molt bé l'ou si ho fas, que les closques són les que duen més infeccions. I si tens convidats una mica llepafils pot tenir l'efecte contrari, que els faci tant de fàstic que no vulguin tastar-ho (ecs, ou cru!!...)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada