Ingredients
Una o dues patates (depen de la mida i de quants sigueu)
Oli per a fregir
Una mica de conyac
Estragó (Et juro que el google translator diu que es diu "tarragon" en anglès)
Anet o Fonoll (Eneldo pels amics.... ni idea de com es diu en anglès, el translator diu que dill, però ves a saber)
Uns quants talls de peix blanc sense pell (lluç o similar)
Peles i talles les patates a rodanxes primes.
Fregeixes les patates lleugerament i les poses com a base a una safata de vidre pel forn
Poses el peix sobre les patates i el "reges" amb el conyac
Afegeixes una miqueta d'aigua, que no arribi a cobrir les patetes
Reparteixes el fonoll i l'estragó per sobre el peix al teu gust
I ho poses tot al forn a un 180-200 graus. Vas vigilant, normalment a la mitja hora (si no t'has passat amb l'aigua) el peix ja està torradet i queda poc liquid. Ja el pots treure i menjar-te'l
Variants
Algunes vegades no he fregit prèviament les patates i també queda bo
També pots afegir una mica de ceba tallada a rodanxes al "pis" de patates.
Pots fer aquest plat amb qualsevol peix blanc, no cal que sigui lluç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada