dissabte, 28 de febrer del 2015

Pollastre a la llimona

Una recepta facil i que queda molt be. Triga uns tres quarts d'hora a fer-se, pero són de forn, o sigui que tu pots estar fent altres coses.

Ingredients
Mig pollastre tallat a trossos (per a tu sola, tindras per a 2 o 3 menjars)
Herbes de Provença (es una barreja d'especies ja preparada i prou universal)
Una llimona
Un raig d'oli, si vols

Escalfa el forn a 200-210°.
Posa els trossos de pollastre repartits en una safata de vidre per al forn.
Exprem la llimona i aboca el suc per sobre del pollastre. Deixa les peles de la llimona entre el pollastre, li donen més gust.
Escampa per sobre herbes de provença.
I ja ho pots posar al forn. Passat uns 20 minuts gira les peces, i als 40 minuts vigila com esta, probablement ja el podras treure...

I això es tot, queda bonissim i pots guardar-lo per al dia següent a la nevera.

Variants
Li pots posar un raig d'oli per a coure'l, pero no és imprescindible perquè el mateix pollastre ja deixa greix.
No sé si, als supermercats d'allà, trobaras el pollastre sencer tallat. Si no, pot fer-la igualment només ams cuixes i ales de pollastre.
Ho pots acompanyar amb pa, pasta blanca o arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada