Ingredients
Mig pollastre tallat a trossos (per a tu sola, tindras per a 2 o 3 menjars)
Herbes de Provença (es una barreja d'especies ja preparada i prou universal)
Una llimona
Un raig d'oli, si vols
Herbes de Provença (es una barreja d'especies ja preparada i prou universal)
Una llimona
Un raig d'oli, si vols
Escalfa el forn a 200-210°.
Posa els trossos de pollastre repartits en una safata de vidre per al forn.
Exprem la llimona i aboca el suc per sobre del pollastre. Deixa les peles de la llimona entre el pollastre, li donen més gust.
Escampa per sobre herbes de provença.
I ja ho pots posar al forn. Passat uns 20 minuts gira les peces, i als 40 minuts vigila com esta, probablement ja el podras treure...
I això es tot, queda bonissim i pots guardar-lo per al dia següent a la nevera.
Posa els trossos de pollastre repartits en una safata de vidre per al forn.
Exprem la llimona i aboca el suc per sobre del pollastre. Deixa les peles de la llimona entre el pollastre, li donen més gust.
Escampa per sobre herbes de provença.
I ja ho pots posar al forn. Passat uns 20 minuts gira les peces, i als 40 minuts vigila com esta, probablement ja el podras treure...
I això es tot, queda bonissim i pots guardar-lo per al dia següent a la nevera.
Variants
Li pots posar un raig d'oli per a coure'l, pero no és imprescindible perquè el mateix pollastre ja deixa greix.
No sé si, als supermercats d'allà, trobaras el pollastre sencer tallat. Si no, pot fer-la igualment només ams cuixes i ales de pollastre.
Ho pots acompanyar amb pa, pasta blanca o arròs.
No sé si, als supermercats d'allà, trobaras el pollastre sencer tallat. Si no, pot fer-la igualment només ams cuixes i ales de pollastre.
Ho pots acompanyar amb pa, pasta blanca o arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada